Jubilate logo

Zomerconcert Jubilate

Gepubliceerd op:


Onder de titel ‘Wij zullen doorgaan’ geeft het Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate op vrijdag 24 juni een groots zomerconcert in de Nieuwe Kerk aan de Voorstraat in Katwijk aan Zee. Medewerking wordt verleend door sopraan Sanne Mallant en Het Holland Symfonie Orkest. Aan de vleugel zit Arthur Postma. De algehele leiding is in handen van dirigent Aldert Fuldner.

Aanvang van het concert 20.00 uur. Entree €20

Kaartverkoop: www.jubilate.nl en bij de leden van het koor.

Katwijk: Haasnoot mode, Livera Peters, Chr. Boekhandel Het Baken.

Kaartverkoop Noordwijk: Hoek’s Vis ‘Lekker Eten’.

Wij zullen doorgaan

Na twee jaar concertstilte vanwege de coronapandemie, mogen de mannen van Jubilate eindelijk weer van zich laten horen. Ondanks deze lange en moeilijke periode is het toch weer gelukt om een bijzonder concert te organiseren dat de titel ‘Wij zullen doorgaan’ heeft meegekregen. Dit bekende lied van Ramses Shaffy is de titelsong van dit concert geworden. Ondanks alle problemen van de afgelopen jaren is Jubilate doorgegaan ‘tot we samen zijn’ en mogen we blij zijn dat de meer dan honderd mannen dit concert kunnen geven.

Programma

Op dit moment wordt er nog hard gerepeteerd aan de inhoud van het concertprogramma. Het wordt in ieder geval een afwisselend geheel met veel herkenbare, maar ook nieuwe liederen. Jubilate zingt een breed repertoire van niet alleen geestelijke liederen, maar ook uit de wereld van opera, musicals en moderne muziek. Een prachtig kleurenpalet aan liederen die passen in bovengenoemd thema! Naast de sonore klanken van het mannenkoor zal de bekende sopraan Sanne Mallant van zich laten horen. Zowel met het koor, als solo. Een elftal professionele musici zullen de muzikale begeleiding ondersteunen. Zij spelen voor hun beroep in allerlei symfonieorkesten en zij zullen deze avond het Holland Symfonie Orkest vormen. Aan de vleugel zit Arthur Postma. De algehele leiding is in handen van Aldert Fuldner.

Vooraankondiging

In deze vooraankondiging is de fijne afstemming van dit concert nog niet helemaal bekend en zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt. In ieder geval kunt u alvast de datum noteren van dit evenement.