Jubilate logo
Impressie afbeelding

Directie

Vaste Dirigent: Aldert Fuldner

Aldert Fuldner studeerde koordirectie met als bijvakken piano en orgel.
Sinds oktober 2006 is hij dirigent van Jubilate. Met Jubilate voert hij concerten met diverse thema’s uit. Enkele voorbeelden hiervan zijn: ‘Summertime’ en ‘Fiddler on the roof’. Onder zijn leiding worden veelzijdige kerstconcerten gegeven. Zo werden het kerstoratorium ‘Een nieuw begin’ en de Amerikaanse kerstmusical ‘The Kingdom Song’ uitgevoerd. In 2011 werd in samenwerking met  Alderts gemengde koor ‘Songs for You’ uit Beverwijk ‘The promise of Christmas’ gezongen.
Aldert bewerkt en arrangeert zelf veel muziek voor zijn koren. Voor de concerten wordt ook veel van de orkestmuziek door hem gearrangeerd.
Naast dirigent van Jubilate is Aldert ook dirigent van Songs for You in Beverwijk, mannenkoor De Lofstem in Broek op Langedijk en het Christelijk Residentie Mannenkoor in Den Haag.
Aldert is als organist verbonden aan de Pelgrimkerk te Haarlem en een aantal begraafplaatsen in en om Haarlem (zie ook www.aldertfuldner.nl).

Vaste gastdirigent: Arthur Postma

 

Arthur is al verschillende malen als pianist betrokken geweest bij de concerten van Jubilate dus een 100% nieuwkomer is hij zeker niet. Arthur kent het koor, het koor kent Arthur dus dat gaat een mooie samenwerking worden juist ook gezien de muzikale staat van dienst van Arthur Postma.
Arthur studeerde op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en Utrecht, hij is een breed opgeleide pianist. Hij speelt zowel klassiek als lichte muziek. Hij werkt als vaste pianist / toetsenist en als dirigent / bandleider in verschillende grote musicals, waaronder recentelijk ‘Wicked’ in Scheveningen. Afgelopen jaren onder andere bij ‘We Will Rock You’ in Utrecht (dirigent / bandleider), ‘Mamma Mia’ tour (dirigent / bandleider), ‘Sound of Music’ (in Nederland en België), ‘Joseph tour’, ‘Camille’ tour, ‘Tarzan’ in Scheveningen, ‘Rembrandt’ in Carré Amsterdam. Arthur werkt sinds enkele jaren als toetsenist/accordeonist/gitarist bij de CliniClowns. Met een groot aantal clowns en verschillende muzikanten worden er kleine en grote theatervoorstellingen ge-
speeld op uiteenlopende locaties door het hele land, zoals op scholen en in circus-
tenten. Hierdoor kunnen vele kinderen met een lichamelijke en geestelijke beper-
king, samen met hun familie/begeleiders, van een onvergetelijk moment genieten. Arthur geeft als pianist optredens en concerten met diverse muzikale vocale formaties in binnen- en buitenland. Van licht klassieke koorconcerten in concertzalen tot populaire musical ingalong optredens in verschillende theaters. Ook is Arthur als vaste pianodocent en muzikaal begeleider al vele jaren werkzaam aan het Rotterdams Conservato-
rium, afdeling Muziektheater. In 2015 is Arthur muzikaal betrokken bij Van Lambaart Entertainment in de musical ‘Hartsvrienden’ (Blood Brothers), een prachtige aangrijpende musical voorstelling die momenteel tourt door geheel Nederland. Daarnaast speelt hij voor Stage Entertainment als toetsenist van het orkest in de musical ‘Billy Elliot’ in het Scheve-
ningse Circus Theater. Ook is bij betrokken bij Codart, hogeschool voor de Kunsten.