Jubilate logo
Gepubliceerd op:

Onder de titel ‘Sailing Home’ geeft Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate op woensdag, 29 juni haar zomerconcert in Sporthal ‘Cleijn Duin’.
De Zee, Katwijk  en Jubilate zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In dit concert zal Jubilate de zee bezingen. Medewerking wordt verleend door de sopraan Sanne Mallant en het Holland Symfonie orkest. De algehele leiding is in handen van Aldert Fuldner.

201512 JubilateKerst_13

Jubilate en de zee
Mannenkoor Jubilate heeft zich altijd verbonden gevoeld met de zee. Vele zangers hebben in de visserij gezeten en weten als geen ander hoe onberekenbaar en gevaarlijk de zee kan zijn. Op zee moet je elkaar kunnen vertrouwen en is vriendschap en saamhorigheid gemeengoed. Met veel enthousiasme heeft het koor op ‘Sail Amsterdam’ in 2015 medewerking verleend aan de interkerkelijke dienst ‘Blessing of the Sails’. Hier is ook het idee ontstaan om in het zomerconcert  over de zee te zingen.

Sailing Home
Naast veel traditionele liederen waarin over de afhankelijkheid en kwetsbaarheid van de mens op zee wordt gezongen, zullen ook de meer populaire liederen niet ontbreken. Zo staan Piet Veerman’s ‘Sailing Home’,  I’m sailing (Rod Stewart) en ‘Bridge over troubled water’ (Simon & Garfunkel) ook op het repertoire.

Sanne Mallant
Als soliste zal optreden de sopraan Sanne Mallant. Zij was het afgelopen jaar in ‘The Voice of Holland’ te bewonderen. Sanne  komt uit Alkmaar en is in het dagelijks leven docente op de muziekschool aldaar.
sannemallant2016_4_portretzw kleinHaar droom is ooit de hoofdrol in een grote musical te spelen. Met een repertoire dat zowel pop, musical, kleinkunst als klassiek omvat, is Sanne een veelzijdige zangeres te noemen. Maar ongeacht haar muziekgenre: met haar warme en mooie stem is ze altijd in staat om mensen te raken.

Begeleiding
Het koor en de soliste zullen worden begeleid door ‘Het Holland Symfonie Orkest’. Dit orkest bestaat uit professionele musici. Met een bezetting van strijkers, blazers en slagwerk zullen zij in prachtige arrangementen de liederen omlijsten en begeleiden. Aan de vleugel zit Arthur Postma, een begenadigd pianist en vaste gastdirigent van Jubilate. De algehele leiding  is in handen van Aldert Fuldner.

Kaartverkoop

Zomerconcert ‘Sailing Home’
Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate.
Woensdag, 29 juni. Sporthal ‘Cleijn Duin’.
Aanvang: 20.00 uur. Zaal open 19.15 uur.
Entree: €18,–

Kaarten te koop bij:
Katwijk:        Haasnootmode, Voorstraat 14
Livera Peters, Princestraat 24

Noordwijk:  Hoek’s Vis ‘Lekker Eten’
Heilige Geeststraat 4