Jubilate logo
Gepubliceerd op:

We kijken nu al terug op een fantastisch jaar 2015. Op 9 mei hebben we met 500 zangers en zangeressen en een bijna 50-koppig orkest The Armed Man uitgevoerd. Bijna 1.500 mensen in het publiek konden van tevoren niet weten wat hen zou overkomen en hoe hebben zijn genoten.

Onze koorreis naar Krakau Polen leverde ons opnieuw de nodige memorabele momenten op. Een uitverkocht concert in de Petrus en Paulus Kerk, het zingen in de zoutmijn van Wieliczka op een diepte van 125 meter (!) en een medewerking aan de Pinksterdienst in het Centrum Jana Pawla 2. Een onvergetelijke reis.

De uitnodiging om te zingen tijdens de The Blessing of the Sails tijdens Sail Amsterdam 2015 was een volgend hoogtepunt.

En het is nog steeds niet voorbij: wij werken momenteel hard aan ons kerstconcert 2015. Poolse Kerstnacht is de aansprekende titel, met onder meer een rasechte Poolse sopraan, Anne Sawitsa.

U en jij kunnen daar een volgende keer ook bij zijn: kom eens kennismaken met Jubilate op onze wekelijkse repetitie op de maandagavond op onze nieuwe lokatie in het DVS gebouw aan de Nieuwe Duinweg 51 in Katwijk. Iedere zanger is op 4 januari 2016 vanaf 19:00 uur van harte welkom .

Twijfels: kom eerst om te beginnen eens naar ons kerstconcert op 22 december a.s. in de Sporthal

Cleijn Duin en laat de muziek voor zichzelf spreken. Uw/jouw stem hoeft niet verloren te gaan!