Jubilate logo
Gepubliceerd op:

KERST MET JUBILATE

Het Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate o.l.v. Aldert Fuldner geeft op woensdag 18 december in Sporthal Cleijn Duin in Katwijk aan Zee weer het traditionele en geliefde kerstconcert. Het concert begint om 20.00 uur en de deuren gaan om 19.15 uur open.

Na het jubileumconcert in het Concertgebouw in Amsterdam in juni 2013 is er opnieuw hard gerepeteerd om u een boeiend en afwisselend programma te brengen. Dit jaar wordt het concert weer eens geopend met de stijlvolle Intrada “Wij hebben de kaarsen ontstoken”. Verder zal een keur van verrassend nieuwe kerstliederen te horen zijn. Deze liederen zijn veelal bewerkt of geschreven door dirigent Aldert Fuldner. Ook het traditionele kerstlied zal niet vergeten worden.

Naast het ontroerende Still Still en het  Cantique de Noël zullen ook het prachtige Adeste en het bekende, juichende Mary’s boychild niet ontbreken!

De bekende mezzosopraan Ellen van Beek zal met haar warme, volle stem het koor vocaal ondersteunen. Ellen van Beek studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en maakte haar internationale debuut bij The Bangkok Opera in Thailand.
Ellen_02
Ellen wordt niet alleen regelmatig gevraagd voor opera en muziektheater, maar ook in kamermuziek, oratoria en het symfonisch repertoire is zij actief. Haar expressieve zang betekent zonder enige twijfel een verrijking voor het kerstconcert.

Ook dit jaar heeft Jubilate er alles aan gedaan om u een bijzonder en afwisselend concert te presenteren en heet u dan ook graag van harte welkom bij dit sfeervolle concert. De kaartverkoop is reeds begonnen. Met een kaartje voor het Jubilate-concert geeft u een prachtig Sinterklaas- of kerstcadeau.

Verzekert u tijdig van een plaats bij een van de volgende verkoopadressen:
Katwijk:
Slaapkenner Haasnoot, Princestraat 40
Pet’s Place Dierenspeciaalzaak, Noordeinde 38

Noordwijk:
Hoek’s Vis ‘Lekker Eten’, Heilige Geestweg 4

Verder zijn de kaarten te koop via www.jubilate.nl en bij de leden van het koor.