Jubilate logo
Gepubliceerd op:

Het Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate  geeft op donderdag 28 juni een jubileumconcert in het Concertgebouw in Amsterdam. Wij bieden zangers de gelegenheid om aan dit concert mee te doen. De kosten voor deelname aan dit project (contributie)  tot en met de concertuitvoering zijn €50,- (exclusief de gebruikskosten van een kostuum).

 

Januarimaand=Jubilatemaand

Na het succesvolle kerstconcert van Jubilate in een bomvolle Sporthal Cleijn Duin is Jubilate begonnen aan de repetities voor het concert in Amsterdam. De maand januari is daarom uitermate geschikt om nieuwe zangers te laten kennismaken met Jubilate.
Misschien zijn daarbij ook zangers die twijfelen en eerst de sfeer en de mogelijkheden van het koor willen proeven. Daarom wordt  je de mogelijkheid geboden als projectzanger aan dit jubileumconcert mee te doen.

E13_003-147

 

 

 

 

 

Projectzanger

Projectzangers doen mee aan de wekelijkse repetities van het koor en moeten tenminste op 75% van de repetities aanwezig zijn. Deelname kost €50,–. Projectzangers dienen een stemtest af te leggen bij de dirigent en studeren ook thuis met behulp van muziekfiles waarin de eigen stempartij wordt afgespeeld. Je maakt kennis met onze dirigent Aldert Fuldner die graag  je stem wil horen en je vervolgens zal indelen bij de juiste stemgroep. Hij zal je  adviezen  geven voor eventuele deelname. Je wordt dan opgenomen in een enthousiast en hartelijk koor waarin een fijne kruisbestuiving bestaat tussen stevig geconcentreerd studeren en een ontspannen nazit.

Jubileumconcert

In de mooiste concertzaal van Nederland, het Concertgebouw in Amsterdam, geeft Jubilate een jubileumconcert dat de titel ‘Sailing Home’ zal meekrijgen. Katwijk, de Zee en Jubilate zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Veel zangers hebben in de visserij gezeten en weten als geen ander hoe onberekenbaar en gevaarlijk de zee kan zijn.  In dit concert zal het koor de zee bezingen. Naast traditionele liederen zullen ook meer populaire songs niet ontbreken. Medewerking wordt verleend door de sopraan Sanne Mallant en het Holland Symfonie Orkest. Aan de vleugel zit Arthur Postma. De algehele leiding is in handen van Aldert Fuldner.

Repetities

Het is hard oefenen, maar tegelijkertijd een geweldige uitdaging, om in een korte tijd het komend concertrepertoire te leren zingen, Daarnaast zal het ook veel voldoening geven om met Jubilate in het Concertgebouw een concert te geven. Wij repeteren iedere maandag van 20.00 – 22.00 uur in het clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg 35 in Katwijk aan Zee.

Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.