Jubilate logo
Gepubliceerd op:

PERSBERICHT Chr. Gemengd Koor Hosanna te Gouda o.l.v. André Vis.

Gouda – zaterdag 17 december a.s. geeft het Chr. Gemengd Koor Hosanna o.l.v. André Vis haar jaarlijks kerstconcert in de St. Janskerk te Gouda.

Daarnaast wordt medewerking verleend door het Koor Deo Sacrum o.l.v. André Vis; Het Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate o.l.v. Aldert Fuldner, Margaret Roest , sopraan; Jan Jaap Nuiver, vleugel;
Minne Veldman  , orgel.

Chr. Gemengd Koor Hosanna.
Het bekende Goudse koor verzorgt al vele jaren een kerstconcert in de St. Janskerk.  Dit tot groot genoegen van vele bezoekers uit het gehele land. Hosanna treedt ook buiten Gouda op. Het koor staat sinds vorig jaar onder vakbekwame leiding van dirigent André Vis.

Koor Deo Sacrum,  Loosduinen

Dit koor heeft een historie van ruim honderd jaar. Een oprichtingsdatum is niet bekend. Dit  koor zingt op zon- en feestdagen gezangen in het Nederlands en het Latijn. In 2004 is André Vis als dirigent aangesteld.
Beide koren treden tijdens dit kerstconcert gezamenlijk op onder leiding van André Vis.

Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate o.l.v. Aldert Fuldner
Het mannenkoor werd 11 november 1953 opgericht en staat sinds oktober 2006 onder leiding van Aldert Fuldner. Het koor telt meer dan 200 leden en is daarmee het grootste mannenkoor van Nederland. Het koor heeft vele LP’s en CD’s gemaakt. In het verleden ontvingen zij een gouden plaat.
In 2017 hoopt het koor een concertreis te maken naar Duitsland met bezoeken aan Leipzig, Weimar en de Lutherstad Erfurt.

We kijken er naar uit dat dit jaar meer dan 250 zangers en zangeressen zullen meewerken. Zo zullen zowel de gemengde koren als het mannenkoor afzonderlijk en gezamenlijk te beluisteren zijn.

Het concert begint om 20.00 uur. Toegangsprijs is € 15,–. In de voorverkoop zijn toegangskaarten te bestellen tegen de gereduceerde prijs van € 12,50. Kinderen t/m 12 jaar gratis.
De kaarten zijn verkrijgbaar via e-mail: koor@hosannagouda.nl; telefonisch 0182 – 78 58 78 of boekhandel R. Smit B.V, Korte Tiendeweg 19, Gouda.

Zie www.hosannagouda.nl voor meer informatie.

like en share onze facebookpagina www.facebook.com/hosannagouda

EINDE PERSBERICHT.
Nadere persinformatie:
Joke van der Kemp, tel. 0182 78 58 78 of 06 105 48 500.