Jubilate logo
Gepubliceerd op:

Na een aantal mooie, zomerse vakantie weken, gaat het Christelijk Katwijks Mannenkoor Jubilate met vol enthousiasme weer van start. Belangstellenden kunnen met het koor kennis maken op de openbare repetitie in de Vredeskerk op maandag 26 augustus, Baljuwplein 1. Verder zijn de leden te vinden in een kraam op de toeristenmarkt van dinsdag 27 augustus.

Jubilate

Het Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate  timmert al 65 jaar muzikaal aan de weg en telt momenteel zo’n 180 actieve leden. Het zingt uit een breed repertoire. De liederen variëren van het christelijk lied tot opera, operette en musical. Ook is er aandacht voor het moderne genre. Alles in een vierstemmige bezetting. Jubilate organiseert ieder jaar een aantal concerten, soms ook in het buitenland en het verleent medewerking aan een aantal zangdiensten. Dit koor vindt naast een gezellige sfeer, ook kwaliteit heel belangrijk. Het zoekt steeds naar een nieuwe uitdaging.

Concertagenda

Al jaren lang organiseert Jubilate ieder jaar een groot kerstconcert en een voorjaarsconcert. Daarvoor is altijd heel veel belangstelling. Ook voor het komende zangjaar staan deze concerten gepland, Verder hoopt het koor in het voorjaar van 2020 een concertreis te maken naar Duitsland met optredens in het bekende Bayrauth. Het verleent ook medewerking aan een aantal zangdiensten.

 

Nieuwe leden

Jubilate is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste zangers tussen 18 en 88. Iedereen die het leuk vindt om te zingen wordt daarom van harte uitgenodigd! Om de drempel zo laag mogelijk te houden organiseert het koor een openbare repetitie op maandag 26 augustus in de Vredeskerk, Baljuwplein 1 in Katwijk aan Zee. De bijeenkomst start om 20.00 uur. Verder kunt u de leden van het koor vinden op de toeristenmarkt van dinsdag 27 augustus. Op het Andreasplein zal een groot aantal vrijwilligersorganisaties zich presenteren. Ook Jubilate!

 

Septembermaand=Jubilatemaand

Omdat de septembermaand uitermate geschikt is om als nieuw lid met Jubilate kennis te maken is er Open Huis op de maandagen 2, 9, 16 en 23 september. U kunt vanaf 19.30 uur vrijblijvend kennis maken. Al uw vragen over het reilen en zeilen binnen het koor kunnen dan worden beantwoord.

De repetities vinden plaats in het clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51 in Katwijk onder de bezielende leiding van dirigent Aldert Fuldner.

Nog veel meer informatie over het koor is te vinden op www.jubilate.nl of mail naar info@jubilate.nl