Jubilate logo
Gepubliceerd op:

Evenals de vogels die in het voorjaar het hoogste lied zingen en zich overal  laten horen, zal ook het Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate, alle registers open trekken voor de zomer echt gaat beginnen. Zo gaat het koor  eerst op concertreis naar Duitsland en sluit het de maand juni af met een zomerconcert in de Katwijkse Dorpskerk.

Jubilate 2017

 

 

 

 

 


Concertreis Duitsland

Van 1 juni t/m 6 juni 2017 reist Jubilate af voor een concertreis naar Duitsland. In het kader van 500 jaar kerkhervorming (1517-2017) zullen er door Jubilate concerten worden gegeven in de omgeving waar de bekende Maarten Luther heeft geleefd en gewerkt. In het voormalige Oost Duitsland wordt een groot concert gegeven met orkest en soliste in de Naumburger Dom te Naumburg. In deze kerk werd de eerste evangelische bisschop door Maarten Luther beëdigd. Verder wordt op eerste Pinksterdag medewerking verleend aan de Gottesdienst in de Peterskirche in Leipzig. Er wordt ook gezongen in de Leipziger Thomaskirche rond het graf van Johan Sebastiaan Bach en in de Erfurter Predigerkirche.

Zomerconcert

Jubilate in volle overgave (2)

 

 

 

 

 

Op woensdag 28 juni geeft Jubilate een zomerconcert in de Dorpskerk te Katwijk aan den Rijn. Dit concert heeft als thema meegekregen ‘Zingend de Zomer in’.
In een afwisselende samenstelling van liederen uit haar repertoire, geeft Jubilate een opmaat voor een mooie, zonnige zomer. Medewerking verlenen de Turks-Nederlandse sopraan Aylin Sezer en een blazerskwintet van het Holland Symphonie Orkest.
Aan de vleugel zit Arthur Postma.
De algehele leiding is in handen van Aldert Fuldner.
Het concert begint om 20.00 uur.

27487 Concertposter Dorpskerk

 

Kaarten voor dit concert (€14,–  inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar bij:
Katwijk:
Haasnoot Mode, Voorstraat 14
Livera Peters, Princestraat 24
Noordwijk:
Hoek’s Vis ‘Lekker Eten’ Heilige Geestweg 4
En bij de leden van het koor.