Jubilate logo
Gepubliceerd op:

Jubilate en kerst is in Katwijk en omstreken zo langzamerhand een begrip geworden. Maar voor het zo ver is, staat er nog veel werk te wachten voor de mannen van Jubilate.

Nieuwe achterwand
Door de verbouwing van Sporthal Cleijn Duin moest er ook een nieuwe ‘concertwand’ komen. De opbouwploeg van Jubilate-vrijwilligers is voortvarend aan de slag gegaan. Op het komend kerstconcert zal deze, in stemmig rood geschilderde, achterwand te bewonderen zijn.

Kerst Koek & Zopie Spektakel

Om de hoge kosten voor het kerstconcert te bestrijden, vindt er op zaterdag 10 december, van 11 tot 15 uur een gezellige kerstmarkt plaats in de hal van Jubilate’s kringloopwinkel aan de Lageweg 35. (naast prominent meubelen)

clipa

 

 

 

 

 

De verkoophal zal worden omgetoverd in een sfeervolle kersthal. Allerlei leuke kerstspulletjes en versieringen zijn daar te vinden. Er zijn mooie kerststukjes van de gebroeders Floor en Gé van der Gugten te koop.
Harry Minnee draait regelmatig aan het rad van avontuur en er is een uitgebreide bloemen- en fruitkraam. Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Je kunt er terecht voor een lekker warm gebakken visje, een broodje haring of een heerlijke kop ouderwetse erwtensoep en……. de traditionele warme oliebollen zullen niet ontbreken. Kortom een evenement waar iedereen die Jubilate een warm hart toedraagt bij moet zijn!

Kerstconcert Gouda
Op uitnodiging van het Christelijk Gemengd Koor Hosanna uit Gouda verleent Jubilate op zaterdag 17 december haar medewerking aan een kerstconcert in de prachtige Sint Janskerk in Gouda.

clip_2

 

 

 

 

 

 

Deze kerk uit 1278 is de langste gotische kruiskerk van Nederland en staat bekend om zijn prachtige akoestiek. Voor belangstellende supporters zijn er bij het bestuur van Jubilate toegangskaarten (€ 12,50) beschikbaar. Ook kan voor busvervoer (€ 8,–) gezorgd worden.

Kerstconcert Sporthal Cleijn Duin
Op donderdag 22 december geeft Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate haar kerstconcert in Sporthal Cleijn Duin. Medewerking wordt verleend door sopraan Sanne Mallant en Het Holland Symfonie Orkest. Aan de vleugel Arthur Postma. Algehele leiding Aldert Fuldner.

clip_3

 

 

 

 

 

Volkskerstzang
Op zaterdagavond, 24 december verleent Jubilate haar medewerking aan de traditionele volkskerstzangavond in de Nieuwe Kerk te Katwijk aan Zee.