Jubilate logo
Gepubliceerd op:

Op zaterdagochtend 14 december organiseert Het Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate vanaf 10.30 uur een grandioos VIS-TIVAL en verloting bij de opslagruimte van het koor in de Blekerstraat 4c. Deze locatie bevindt zich naast de Katwijkse Milieustraat.

VIS-TIVAL

Op dit VIS-TIVAL vindt u een keur aan versgebakken vis, zoals kibbeling, sliptong, lekkerbek, gebakken en gerookte vis, warm gerookte makreel en kippers. De vis wordt ter plekke gebakken. Haring, vers van het mes, met of zonder broodje, met of zonder ui, allemaal ten bate van het mannenkoor. De gebakken vis is alom bekend. De haring is voortreffelijk en van de bekende Jubilate specialiteit. Dit alles voor een zeer schappelijk prijsje.

RAD VOL FORTUIN

Ook is op deze dag het RAD VOL FORTUIN weer actief. U kunt een gokje wagen om  heerlijke kerstproducten te winnen zoals kerstbouten, kalkoen, kip en tam wild.  Verder zijn er kerststollen, vlees en heerlijke wijnen. Allemaal bijzondere lekkernijen voor de komende feestdagen.
Voor aanvulling van de prijzen zijn sponsoren hartelijk welkom!

GRATIS GLÜHWIJN

Natuurlijk wordt er voor een gezellige kerstsfeer gezorgd en wordt er gratis glühwein geserveerd (18+). Ook kunt u uw toegangskaarten kopen voor het kerstconcert op donderdagavond 19 december. We beginnen om 10.30 uur. We sluiten als de vis verkocht is en de prijzen verdeeld zijn.
De opbrengst is bestemd om de hoge kosten van het kerstconcert te bestrijden.
Deze zijn maar gedeeltelijk terug te verdienen met de toegangsprijzen.

HET ADRES:            BLEKERSTRAAT 4 C  222AN  KATWIJK

U BENT VAN HARTE WELKOM!