Jubilate logo
Gepubliceerd op:

 

Altijd al eens in een koor willen zingen, maar nog steeds niet die stap gezet? Jubilate biedt je een mooie kans! De maand september is de maand om te starten. Iedere maandagavond wordt er gerepeteerd in het DVS-clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg in Katwijk. Je bent daar vanaf 19.30 uur van harte welkom. De repetities beginnen om 20.00 uur.

Jubilate is een groot mannenkoor met zo’n 180 actieve zangers. Het voornaamste doel is met elkaar mooie liederen zingen in een zo breed mogelijk repertoire. Het koor zingt zowel klassieke, christelijke als populaire liederen.
JubilateKerst2015 klein

 

 

 

 

Alle liederen worden in vier stempartijen gezongen: bassen, baritons, 2 e tenoren en 1 e tenoren. Sinds enkele jaren is Aldert Fuldner onze dirigent die veelal de liederen arrangeert en bewerkt.

De muzikale plannen voor de nabije toekomst zijn, naast de kerstconcerten in Katwijk en Gouda, een concertreis in Juni naar Leipzig en omgeving in verband met het Lutherjaar.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs op een maandagavond in onze repetitieruimte op de Nieuwe Duinweg 51. Vanaf half acht staat de koffie klaar!