Jubilate logo
Gepubliceerd op:

De groep mannen van het Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate die de kringloopwinkel  ‘HET GALMGAT’ hebben geleid, hebben na het wegvallen van hun bezigheid een nieuwe, zinvolle invulling gevonden. Zij bieden aan de inwoners van Katwijk een helpende hand bij het ontruimen van huizen, het vervoeren en verwijderen van inboedels en aanverwante goederen naar andere kringloopwinkels.

201801 VerhuizingKringloop_002

Kringloopwinkel
Meer dan veertig jaar heeft Jubilate op allerlei locaties de kringloopwinkel geëxploiteerd en de gebruikte spullen verkocht met als doel de clubkas aan te vullen. De laatste jaren was de winkel gevestigd op de Lageweg. Met pijn in het hart hebben de mannen afscheid moeten nemen.
Deze hechte groep van vrijwilligers wil toch graag doorgaan met een aantal activiteiten. Zij gaan zich toeleggen op het ontruimen van woningen en het vervoeren van inboedel, huisraad en aanverwante goederen naar andere kringloopwinkels.
Om de concertzalen een passende sfeer te geven, is er veel materieel nodig.
Inmiddels is er een kleinere ruimte gevonden voorde opslag van onmisbare materialen die het koor nodig heeft bij het geven van concerten. Tribune, verlichting, stoelen, klankwand en veel kerstmaterialen van het koor worden daar opgeslagen.
De professioneel ontworpen tribune waarop het koor van de tweehonderd mannen zich presenteert, kan uiteraard ook geleend worden door andere koren tegen onkostenvergoeding.

Redelijke vergoeding
Tegen een redelijke vergoeding kunnen de mannen hulp bieden aan iedereen in de gemeente Katwijk die geconfronteerd wordt met het ontruimen van een woning. Doordat Jubilate de beschikking heeft over eigen vervoer en uitsluitend met vrijwilligers werkt, kan dit voor velen een goede en praktische oplossing zijn.
Jubilate ontvangt extra inkomsten om de hoge concertkosten te financieren en het Katwijks publiek profiteert van een mooi concert voor een vriendelijke toegangsprijs.
Zo snijdt het mes aan twee kanten, men profiteert van een betaalbaar concert en kan tevens gebruik maken van een betaalbare service.

Nieuwe locatie
Op de nieuwe locatie Blekerstraat 4c wordt ook de inzameling van papier, kleding en schoenen gecoördineerd.
Elke dinsdag tussen 09.00 en 11.00 uur worden deze materialen opgehaald door een groothandel. Dit is ook de dag en de tijd waarop u papier, gebruikte kleding en schoenen kunt brengen.

201801 VerhuizingKringloop_001

 

 

 

 

 

Inleveren van andere goederen is niet mogelijk.
Het adres Blekerstraat 4c (ligt tegenover de milieustraat)
Voor verdere informatie kunt u mailen of bellen naar:
Adrie Meijvogel
Telefoon: 0613719872
Mailadres: maybird@ziggo.nl