Jubilate logo
Gepubliceerd op:

Katwijks Christelijk Mannenkoor is ontwaakt uit haar zomerslaap en is weer klaar wakker! Na het indrukwekkende jubileumconcert in het Amsterdamse Concertgebouw is Jubilate met vakantie gegaan. Heerlijk uitgerust wordt er een nieuwe start gemaakt met de repetities op maandag 27 augustus.

Nieuwe leden

Jubilate is altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste zangers. Het koor met zo’n 200 leden behoort  tot de grootste mannenkoren van Nederland en dat wil Jubilate graag blijven! Omdat er met een nieuw repertoire wordt gestart is de maand september het meest geschikt om als nieuwe lid te starten. Ervaring is niet noodzakelijk, wel enthousiasme om met elkaar op een zo’n hoog mogelijk niveau onze liederen ten gehore te brengen.
Iedere maandag in september bent u van harte welkom om kennis te maken met ons koor. Geheel vrijblijvend kunt u een repetitie bijwonen en als uw belangstelling gewekt is, zal onze dirigent Aldert Fuldner, na afloop van de repetitie, graag uw stem willen toetsen. Het koor zingt in vier stemgroepen. Het liefst hebben we een aanvulling bij de tenoren, maar ook bij de bassen en baritons bent u welkom.
m_5671

 

 

 

 

 

Repertoire

Jubilate is een Christelijk mannenkoor, maar zingt naast liederen die in de kerk gezongen worden, ook uit een ander breed repertoire dat varieert van opeettemuziek tot musicals en van klassiek tot modern populair. Heel breed dus, maar altijd met vol enthousiasme en kwalitatief zo hoog mogelijk.
Jubilate heeft weer veel plannen voor het nieuwe seizoen. Vast staan de concerten rondom kerst. Op donderdag 20 december in Sporthal Cleijn Duin en op zaterdag 22 december in de Engelbewaarderskerk te Lisse. Op dinsdag 26 februari staat een groots jubileumconcert gepland, gezamenlijk met  DVS in de TheaterHangaar op het voormalige vliegveld Valkenburg. Genoeg activiteiten om naar uit te kijken!

Graag ontmoeten wij u:

In het clubgebouw van DVS, Nieuwe Duinweg 51, 2224 ED Katwijk.
Open huis op maandagavond 27 augustus en verder de maandagen in september.
Wij zijn er vanaf 19.30 uur om met u kennis te maken.
De repetities beginnen om 20.00 uur.