Jubilate logo
Gepubliceerd op:

Dinsdag 24 juni geeft KCM JUBILATE haar jaarlijks zomerconcert in sporthal Cleijn Duin. Na een afwisselend repertoire van klassieke en religieuze liederen in het eerste gedeelte, zullen na de pauze, melodieën en songs uit de filmmuziek te beluisteren zijn.  Zo zijn onder andere muziek uit de “Godfather”, “Goodmorning Vietnam”, “The Lion King” en “ James Bond te beluisteren.

Jubilate prijst zich gelukkig dat in dit concert medewerking zal worden verleend door  CODARTS QUINTET.  Dit vijfkoppig ensemble bestaat uit twee zangers (Daan en Maarten), twee zangeressen (Sofie en Mylene) en wordt begeleid door pianist Arthur. De vier jonge, getalenteerde zangers zijn zojuist afgestudeerd aan Codarts: het Rotterdams  Conservatorium, afdeling muziektheater. Tijdens deze opleiding worden studenten, in brede muzikale zin, opgeleid tot vakmensen die solistische rollen kunnen vervullen in uiteenlopende muzikale producties en voorstellingen. Het Codarts Quintet staat garant voor een mooie mix van muzikaliteit en performance. De zangers uit deze talentvolle groep hebben al van zich laten horen. Zo heeft Daan een jaar bij de bekende musical “Soldaat van Oranje” gespeeld. Sofie heeft meegewerkt aan de voorstelling “Circus”, geregisseerd door Sieta Keizer. Mylene trad op als solist bij Jeans Theatershow en tijdens het Erasmus Alumni Evenement. Maarten speelde afgelopen zomer in de door Daniël Cohen geregisseerde versie van Jezus Christ Superstar en toert komend seizoen rond met “De Jantjes”. Arthur tenslotte heeft ruimschoots zijn sporen verdiend in de begeleiding van solisten en koren op de vleugel.

Verdere medewerking verlenen DVS bigband, het Holland Symfonieorkest met violen, hobo, contrabas en slagwerk en Peter Bontje op vleugel en synthesizer. De algehele leiding is in handen van Aldert Fuldner.

KCM mannenkoor JUBILATE heeft  het afgelopen half jaar hard geoefend om zich een nieuw repertoire van liederen eigen te maken en zal u met veel enthousiasme graag ontmoeten op haar concert in Sporthal Cleijn Duin.  Op dinsdag 24 juni.  Aanvang 20.00 uur.  Zaal open 19.15 uur. Toegangsprijs is €18,–, incl. 1 consumptie (koffie/thee).

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van Jubilate en bij de verkoopadressen: Slaapkamer Haasnoot, Princestraat 40, Pet’s Place Dierenspeciaalzaak, Noordeinde 38 en op www.jubilate.nl