Jubilate logo
Gepubliceerd op:

Mannenkoor Jubilate houdt op zaterdag 4 juli 2015 van 9.00 tot 15.00 uur een grote zomermarkt. Dit evenement vindt plaats op het parkeerterrein aan de Lageweg 35 (achter Prominent meubelen)

Voor velen in Katwijk en omstreken is de jaarlijks zomermarkt van
Jubilate 
een begrip geworden.  Deze markt staat niet alleen bekend om zijn gezelligheid maar ook omdat het een niet te missen kans is om op een voordelige manier aan allerlei moois en lekkers te komen. Zo vindt u er bloemen en planten, verse- en gebakken vis, heerlijke nieuwe haring, een groot assortiment aan kringloop spullen zoals meubels en huishoudelijke apparaten. Regelmatig zal het rad van avontuur draaien en de dorstige kelen kunnen worden gesmeerd. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Voor hen staat een groot springkussen klaar.
zomermarkt 1 zomermarkt 2

 

 

 


De opbrengst van deze markt wordt gebruikt om de entreeprijzen van kerst- en zomerconcert zo laag mogelijk te houden. Hierdoor wordt het koor in staat gesteld om naast het optreden van het mannenkoor zelf, ook solisten en begeleiding op hoog niveau te kunnen aantrekken. Bij het laatst gehouden concert in mei,  in de veilinghallen van Flora te Rijnsburg, waren 1500 toehoorders. Hier werd met een groot orkest en een aantal andere koren “The Armed Man” van Karl Jenkins opgevoerd.  Graag wil Jubilate dit soort concerten blijven geven waardoor extra inkomsten onontbeerlijk zijn.

Als u Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate een warm hart toe draagt en financieel wilt steunen, dan zien wij u graag op zaterdag 4 juli 2015.

Locatie: parkeerterrein Lage weg 35.

De leden van Jubilate staan klaar om u te verwelkomen.