Jubilate logo
Impressie afbeelding

GROOTS ZOMERCONCERT JUBILATE

Gepubliceerd op:

Na twee jaar concertstilte pakt het Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate groots uit met een zomerconcert dat de titel ‘We zullen doorgaan’ heeft meegekregen. Dit zangfeest vindt plaats op vrijdagavond 24 juni in de Nieuwe Kerk in Katwijk aan Zee. Aanvang 20.00 uur.

 

Op maandag 20 juni bereidt Jubilate zich voor op het zomerconcert.

Medewerkenden

Naast het meer dan honderdkoppige mannenkoor wordt de begeleiding verzorgd door het Holland Symfonie Orkest. Dit orkest bestaat uit een elftal professionele musici dat gespecialiseerd is in het begeleiden van koren. Verder zal de bekende sopraan Sanne Mallant haar prachtige stem laten horen. Zij zingt niet alleen solo, maar zal ook gezamenlijk met het koor zingen. Een prachtig contrast belooft het worden: haar heldere sopraanstem in combinatie met het sonore geluid van Jubilate.

Aan de vleugel zit Arthur Postma. De algehele leiding is in handen van dirigent Aldert Fuldner.

Repertoire

Het brede repertoire dat op deze zomeravond wordt gezongen zijn liederen met een boodschap. Een luchtig concert, zowel uit het geestelijke repertoire als uit het meer populaire genre. Na alle tegenslagen kijkt Jubilate weer vooruit. Dat geeft reden tot terugkijken en vooruitzien. Van het bekende The Lord’s Prayer (het Onze Vader) en Sweet, Sweet Spirit (negrospiritual) tot Halleluja (Leonard Cohen) en Yesterday (the Beatles). Maar ook liederen uit de musical Fiddler of the roof en uit de bekende film Good Morning Vietnam zullen te horen zijn.

Kortom: een muzikaal feest voor iedereen.

 

Toegangskaarten

Na de moeilijke jaren van coronabesmettingen hoopt Jubilate weer de wind in de zeilen te krijgen. ’Wij gaan door!’. De mannen van Jubilate hopen op een grote belangstelling van het Katwijkse publiek en ver daar buiten.

Toegangskaarten kosten slechts €20 en zijn te bestellen bij een aantal Katwijkse winkels in het centrum en bij de leden van het koor. Tevens kan besteld worden via het contactformulier, dan liggen op 24 juni uw kaarten bij de ingang klaar!

Ook aan de kerk zijn er kaarten verkrijgbaar. (uitsluitend tegen contante betaling)

We zullen doorgaan! En: We zien naar u uit!