Jubilate logo
Gepubliceerd op:

Op zaterdagochtend 15 december organiseert Het Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate vanaf 10.30 uur een grandioos VIS-TIVAL en verloting bij de opslagruimte van het koor in de Bleekerstraat 4c. Deze locatie bevindt zich naast de Katwijkse Milieustraat.

VIS-TIVAL

Op dit VIS-TIVAL vindt u een keur aan versgebakken vis, zoals kibbeling, lekkerbek, gebakken en gerookte vis, warm gerookt makreel en kippers. De vis wordt ter plekke gebakken. Haring, vers van het mes, met of zonder broodje, met of zonder ui, allemaal ten bate van het mannenkoor. De gebakken vis is al om bekend. De haring is voortreffelijk en een Jubilate specialiteit. Dit alles voor een zeer schappelijk prijsje.

RAD VOL FORTUIN

Ook is op deze dag het RAD VOL FORTUIN actief. U kunt een gokje wagen om de heerlijke kerstproducten te winnen zoals kerstbouten: kalkoen, kip en tam wild.  Verder zijn er kerststollen, vlees en heerlijke wijnen. Allemaal bijzondere lekkernijen voor de komende feestdagen.

HOGE KOSTEN

Vooral het kerstconcert gaat gepaard met hoge kosten. Deze zijn maar gedeeltelijk terug te verdienen met de toegangsprijzen. De huur en aankleding van de sporthal, het begeleidend orkest van twintig professionals, solisten, geluid en belichting hebben allen een prijskaartje. Gelukkig is er bij Jubilate een groot aantal vrijwilligers die de handen en uit de mouwen wil steken.

GEZELLIGE KERSTSFEER                                                                                       Natuurlijk wordt er voor een gezellige kerstsfeer gezorgd en wordt er gratis glühwein geserveerd. Ook kunt u uw toegangskaarten kopen voor het kerstconcert op donderdagavond 20 december. We beginnen om 10.30 uur. We sluiten als de vis verkocht is en de prijzen verdeeld zijn.

U bent van harte welkom!