Jubilate logo
Gepubliceerd op:

Traditioneel, hoewel kun je spreken van traditie na twee jaar, houdt het Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate op 21 juni haar zomerconcert. Heel veel dingen zijn uiteraard bekend. Het concert wordt gegeven in Sporthal Cleijn Duin. Aanvangstijd 20.00 uur, maar wees op tijd aanwezig voor een goed plekje. Kaarten zijn nu al te koop bij de leden van Jubilate en anders kijkt U even op www. Jubilate.nl voor andere verkoopmogelijkheden Maar wat is dan wel nieuw?

Nieuw is het thema: ‘Een Knipoog naar Jozef’. Geïnspireerd op de bekende musical ‘Jozef’. En de medewerkers zijn deels nieuw. Oude bekenden: het koor Jubilate onder leiding van Aldert Fuldner en Peter Bontje aan de vleugel. Vaste ingrediënten voor het zomerconcert. Maar nieuw is de medewerking van Aylin Sezer en het kinderkoor Cantar onder leiding van Anke Bottema.

Aylin Sezer is een bekende soliste, die ook meerdere malen haar medewerking gaf aan opera uitvoeringen. In 2012 behaalde zij master in operazang.

Cantar is het kinderkoor van de Gemeentelijke Muziekschool Katwijk. In het verleden behaalde dit koor verschillende prijzen. Anke Bottema is bij velen bekend als Anke Andersson, de harpiste uit het Arpeggio Trio van Han Kapaan.

Het beloofd weer een heel muzikale avond te worden. Eis en weder dienende zal het op 21 juni wel dooien, maar zeker wordt het hartverwarmend concert!