Jubilate logo
Gepubliceerd op:

Op zaterdag 9 december van 10 uur tot 14 uur, vindt er een gezelllige kerstmarkt plaats in de hal van Jubilate’s kringloopwinkel aan de Lageweg 35.
(naast prominent meubelen).

De mannen van Jubilate zullen de verkoophal omtoveren in een sfeervolle kersthal. In deze hal kunt u uw slag slaan voor allerlei leuke kerstversieringen. Extra voordelig is dit jaar het grote aanbod van kringloopmateriaal. Alles moet weg! Boeken worden per kilo verkocht!
Voor vervoer kan worden gezorgd!

DSC02997-a

 

 

 

 

 

Verder zal regelmatig het rad van avontuur draaien en bij de gebroeders van der Gugten zijn prachtige kerststukjes te koop.

Er is een uitgebreide bloemen- en fruitkraam en een kaaskraam met verse kaas uit het Groene Hart.
Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Je kunt er terecht voor een lekker warm gebakken visje, een broodje haring, of een heerlijke kop ouderwetse erwtensoep en natuurlijk ontbreken de warme oliebollen niet.

De opbrengst van dit evenement is bestemd als aanvulling voor de hoge kosten van het komend kerstconcert van Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate. Op het programma staan weer prachtige kerstliederen. Medewerking verlenen het Holland Symfonie Orkest en de sopraan Sae-jeong Kim. Dit kerstconcert wordt gehouden op dinsdag 19 december in sporthal Cleyn Duin.